Clicky

Ouluphotos.com Oulu, Finland

Tietoa sivustosta


Ouluphotos.com on valokuvasivusto, jonka tarkoituksena on kuvien kautta tuoda esille kaupungin hyviä puolia ja kauneutta - kaikkina neljänä eri vuodenaikana. Toukokuussa 2007 alkunsa saanut Ouluphotos.com on ollut mukana luomassa kaunista imagoa Oulun kaupungista jo alkuajoistaan lähtien.
 
Oulun kauneudesta on esitetty hyvin eriäviä mielipiteitä. Valokuvaajana ja paljasjalakasena oululaisena pidän kaupunkia visuaalisesti hyvinkin viehättävänä ja tätä yritänkin välittää sivulla olevien kuvien kautta. On aivan liian helppoa keskittyä negatiivisiin asioihin. Arvokasta sen sijaan on nähdä Oulun ainutlaatuinen vetovoima - kaupunkia halkova jokisuisto, meren läheisyys, puistot, vanhat rakennukset, saaret, persoonalliset asuinalueet, pitkä historia, luonnonläheisyys ja pohjoinen valo, joka parhaimmillaan luo maisemasta mahtavan.
 
Oulu on pohjoisen Suomen ja nyttemmin koko pohjoisen Skandinavian pääkaupunki, eikä suotta.

Haluaisitko käyttää kuvia hyödyksesi?

Halutessasi sinulla on mahdollisuus ostaa kuvia myös omiin tarpeisiisi. Hankkiessasi kuvatiedostoon käyttöoikeuden, voit hyödyntää sitä miten haluatkin - esimerkiksi esitteissä, julisteissa, nettisivuilla tai kirjoissa. Maisemavalokuvalle on monta arvokasta käyttötapaa.

Lähetä minulle viestiä osoitteeseen juha.kalaoja@gmail.com tai soita numeroon 040 5311 064, niin jutellaan lisää!

Voit tutustua myös kuvatarjontaani perustamassani
Fennevision-kuvapankissa.

- Juha Kalaoja