Clicky

Ouluphotos.com Oulu, Finland

TIMELAPSE-ELOKUVIA OULUSTA JA LÄHIALUEILTA


HAILUOTO TIMELAPSE (2014)
Hailuodosta kertova timelapse-videoni on pitkän ajanjakson luomus. Pienestä asti kesiä Hailudon rannoilla viettäneenä minulle on syntynyt voimakas suhde saaren maisemiin. Merellinen ympäristö on aikoinaan ajanut minut myös valokuvauksen pariin. Kolmena kesänä kuvattu timelapse-video kertoo niistä maisemista, jotka ovat olleet minulle erityisen tärkeitä. Auringonlaskut saaren länsiosissa saavat maisemakuvaajan inspiraatiovarannot täyteen todella nopeasti.

Lisätietoja videosta voit lukea blogistani.
Tästä näet videon Youtubessa (HD).


ZEN FINLAND (2013)
Zen Finland on maaliskuussa 2013 julkaistu timelapse-elokuva, jossa pääosassa ovat Syötteen mahtavat talvimaisemat. Video rakentuu kolmeen osioon: päivänvaloon, siniseen hetkeen ja yöaikaan, joista jokaisen omat valo-ominaisuudet luovat erikoislaatuisen tunnelman maiseman ihailuun. Minulla kävi tuuri myös revontulien suhteen, sillä viimeisen reissun viimeisillä hetkillä sain kokea elämäni upeimman valoshow'n. Lisätietoja videosta löydät blogistani. Videon kesto 4.59

Tästä näet videon Youtubessa (HD)
Tästä näet videon Vimeossa


SUMMER DAYS IN OULU (2013)
Summer Days in Oulu on vuonna 2013 julkaistu timelapse-elokuva, joka esittelee kauniimpia Oulun kesäpäiviä ja kaupungin komeimpia maisemia. Videossa seikkaillaan niin jokisuistossa, Toivoniemessä, keskustan puistoissa kuin merenrannassakin. Käydäänpä matkalla myös yliopiston värikkäillä kulmilla. Kyseessä on ensimmäinen koskaan julkaisemani timelapse-video, mutta paljon lisää on jo suunnitteilla.

Tästä näet kokopitkän videon Youtubessa (Kesto 2.59)


Seuraa tulevia videoita
Mikäli haluat kuulla ensimmäisenä uusista videojulkaisuistani, suosittelen kanavani tilaamista joko Youtubessa tai Vimeossa.